De Kopen Nike Air Max 93 leent een kleurenschema van een van zijn Air Max-voorgangers, de Air Max BW, met het beroemde "Persian Violet" van het model met grote ramen. Net als de BW van twee jaar voor de Air Max 93, wordt de schoen gekenmerkt door een op zwart gebaseerd bovenwerk met Perzisch Violet en wit. In tegenstelling tot de BW krijgen deze echter ook wat grijs in de mix.

4-air-max-93-weiss-grun-schwarz-306551105-51902.jpg

Na het uitbrengen in een overvloed aan kleurstellingen, van een kleurrijke "Watermelon" en helder "Nebula Blue" tot een afgezwakt "Neutral Indigo", keert de Nike Air Max 93 Verkoop opnieuw terug, dit keer in een unieke "Sepia Stone" colorway. De schoen heeft een bovenwerk met bruine overlays, een licht stenen suède spatbord en een tan mesh middenvoetpaneel, terwijl de toebox en veters van de schoen worden geleverd in een zeer licht pastelroze, wat een interessant gedempt contrast oplevert. Verdere details komen via een doorschijnende Swoosh, een zwarte neopreen hals met een gewaagde rubberen Air Max-patch en een doorschijnende Nike Air-hit op de hiel.

De familie met watermeloensmaak van Nike Sportswear wordt groter met een Nike Air Max 93 te Koop gekleed in Crimson Bliss en Kinetic Green. Het zelden gebruikte Air Max 93-silhouet van het Swoosh-merk heeft een heroplevende 2018-campagne genoten, omdat het een aantal nieuwe releases heeft gezien, evenals de terugkeer van OG's zoals de kleurenschema's "Dusty Cactus" en "Flame Red". Liefhebbers van deze kleurencombinatie zagen hem de afgelopen maanden al sieren op de Air Max 1, Air Max 90 en Air Max 98.

Voor het geval je het nog niet gemerkt hebt, Nike heeft in 2018 een deel van zijn focus verlegd naar een paar van zijn minder gebruikte Air Max-silhouetten. Nike Air Max 93 Schoenen Een van die modellen die een welverdiende heropleving krijgt, is de Air Max 93. Gemarkeerd door de terugkeer van de OG "Dusty Cactus" en "Flame Red" selecties, de Swoosh omringt die nostalgie met een aantal frisse nieuwe looks. Het begin van die nieuwe kick, is deze "Nebula Blue"-iteratie waarbij de 93 voornamelijk in het wit is gekleed met Total Orange en Nebula Blue-details in het bovenwerk.

Na een solide aanbod van originele kleurstellingen en materialen die vorig jaar werden gereproduceerd op de Nike Air Max 93 Heren/Dames, lijkt het erop dat Nike Sportswear nu zal streven naar een aantal grondig nieuwe looks voor de klassieke big bubbled runner. Hier zien we een paar nieuwe versies die het casual favoriete materiaal van suède combineren met een modern prestatiegaas dat op de tenen wordt gegooid. Kies uit de neutrale grijs/zwarte colorway of de Air Max BW-achtige zwart/Persian Violet-editie en vind ze snel

www.schoenenjogger.com