Phil Nevilles spelstil men harKöpa Fotbollströjor, Fotbollskläder Barn Billigt, Maglie Calcio Prezzi Bassi, Køb Fodboldtrøjernordmannen har utnämnt sin köp fotbollströjor utomordentligt

 

England Women's nya tränare Hege Riise kommer inte att göra stora förändringar i Phil Nevilles spelstil men har berättat för Women's Football Show att hon insisterar på att säkerställa en hög konkurrenskraft i sin grupp.

Nordmannen har utnämnt sin första Lionesses-trupp inför denna månads vänskapsmatch mot Nordirland, inklusive fem obesvarade spelare och högt profilerade frånvarande som Arsenal-framspelaren Beth Mead och Manchester City-målvakten Karen Bardsley.

Gruppen med 21 spelare inkluderar etablerade landsmän Steph Houghton, Lucy Bronze, Ellen White och Jill Scott, som Riise hoppas kommer att höja sina nivåer i närvaro av yngre lagkamrater.

Riise, som ursprungligen gick med i England efter att ha ansökt om den lediga rollen som assistenttränare, leder sidan tills Sarina Wiegman, nuvarande chef för Nederländerna kommer in för att ta jobbet på heltid i september.

köpa fotbollströjor

Riise motstår alla uppmaningar att skaka upp saker för mycket, trots att England förlorat sju av sina senaste 11 matcher under Neville, och säger att hennes stil kommer att vara 'separat' från Wiegman.

fotbollskläder barn billigt

För Riise är fokus på att förbereda sidan för sommarens försenade OS, där England förväntas utgöra majoriteten av Team GB-truppen.

maglie calcio prezzi bassi

Riise insisterar på att England inte behöver större förändringar under sin tid som tillfällig tränare, trots de senaste resultaten.

Køb Fodboldtrøjer

Riise är en helt annan personlighet och tränare jämfört med Neville och lägger stor vikt vid samarbete och dialog med spelarna och bakrumspersonalen.

Med detta sagt planerar hon inte att riva ihop England-systemet men vill ha en mindre spelpool så att hon kan arbeta med en mer intensiv upplevelse i lägret för att spegla en stor turnering.

Riise vet vad som krävs för att vinna på högsta nivå. Som spelare vann hon världscupen, EM och OS, som tränare har hon varit en del av bakre personalen med USA och lett LSK Kvinner i Norge till flera titlar.

Riise medger att samtal om att leda Team GB vid OS kommer att fortsätta efter denna månads träningsläger och match mot Nordirland.

Hennes CV kunde inte vara starkare, det kommer att bli intressant att se hur stor inverkan både på och utanför planen Riise kan göra på en utomordentligt kort tid.

Køb Fodboldtrøjer

Maglie Da Crystal Palace

maglie calcio

fotbollskläder barn billigt

Bayern Munchen Tröja Barn Med Eget Tryck